14 november 2008

Fyrcellingar



Så här såg mina embryon i magen ut igår. Hoppas de fortsatt dela sig fint idag.
För egen del är jag lite småöm i magen, inte i äggstockarna längre utan hela mellanpartiet snarare. Tror ni det kan vara ett graviditetssymptom? Såhär på dag 2? ;-)

4 kommentarer:

Eludie sa...

Åh, det är full rulle här! Gällande kvaliteten på embryona, i somras fick jag på FET tillbaka embryon på två och fem celler och lyckades bli gravid på åtminstone ett av dem! Det här blir nog bra skall du se!

Många kramar!

Anonym sa...

Grattis till dina två små finingar:)

Och TACK för att du lugnar mig angående äggplocket!!! KRAM

MochM sa...

Grattis vad härligt att höra att dom är på plats och att graviditetssymptomen redan börjat ;o)

Själv börjar jag spruta på onsdag (om allt är som det ska och blodprovet på tisdag visar att jag nedreglerats). Så om... sisådär 2 och en halv vecka är jag där du är idag och då vet du att du plussat! :o)

Kram m.

Anonym sa...

Tänk vad man missar mycket när man är borta från bloggen några dagar. Har totalt missat att önska dig lycka till och hållar tummarna! Men nu gör jag det! Hoppas, hoppas, hoppas så att det är er tur nu.
Kram på dig!
Ps, känner igen det där med vattnet. När jag gick på min dietkur så skulle jag också dricka 3 liter om dagen och det var ungefär 3 liter mer vatten än vad jag normalt dricker en dag. Gjorde inget annat än letade toaletter, hi hi. Hoppas det gör nytta!