20 juli 2009

Vikt

Jag mår rätt uschligt. Det gör ont i hela kroppen efter kejsarsnittet (utom just i själva snittet faktiskt). Nacken, ryggen, sidan - hela bålen är som ett vingligt S som gör ont och riskerar att gå av på mitten. Det gör konstant ont.
Men det är okej. Det är ju liksom värt det... ;-)

Men vad jag vill ha sagt är dels en notering för egen del inför "nästa gång": Det tar längre tid att läka än jag minns... Eller så tar det helt enkelt längre tid andra gången. Och tredje...?

Dels vill jag med kroppsgnället påpeka att jag är definitivt inte i läge för att idka fysisk träning. Men, och nu kommer det viktiga, så här ser senaste tidens viktkurva ut:
Före förlossningen: 79 kg
7 dagar efter förlossningen: 70 kg
10 dagar efter förlossningen: 68 kg
-11 kg på ungefär lika många dagar alltså. Nu är det bara resten kvar. Målvikt är 60 kg. Drömvikt är 58 kg. Vi får väl se var jag hamnar.

4 kommentarer:

Anonym sa...

Skickar en stor Krya på dig kram och hoppas att kroppen läker sig snabbt!

Klart du ska vänta med fysisk aktivitet och i den takt du går ner nu så lär du inte behöva någon heller utan då har du nått din målvikt om 8 dagar;)

Signora sa...

Haha! :-) Ja, det vore ju bra, men jag misstänker att kurvan planar ut nu. ;-)

Tack för kramen! :-)

zygoten sa...

Synd att du ska behöva ha så ont, hoppas det bättrar sig snart. Du kan ju i alla fall vara glad att dina kilon verkar försvinna rasande fort. Du är ju på matchvikt innan vi andra ens klämt ut våra små;) kram z

MochM sa...

Skönt med vikten, mindre skönt med smärtan. Har en vän som gjort två snitt och efter att ha sett henne undrar jag vilket som är värst. Vanlig eller snitt. Hoppas du känner dig bättre snart dock!
Kram m.