25 juni 2008

En plan

Idag var jag på infomötet på kliniken. Särskilt mycket info var det väl inte, men det börjar ialla fall närma sig en plan. Det lutar åt att jag börjar spraya för nedreglering 17 juli. Däremot får jag fortsätta lite längre än vad som är nödvändigt efterssom vi ska resa och inte är tillbaka förrän 11 augusti. Nåja, det finns väl de som tar lite längre tid på sig för nedreglering ändå, så det kanske tagit så lång tid ialla fall. Bekräftat blir det dock först 17 juli, så jag får bita på naglarna några veckor till.

Hmmm... Stimulering borde allts
å kunna påbörjas 11 augusti, äggplock och återföring sisådär två veckor senare, BF slutet av maj. :-) That´s fine with me!!!


Vi f
år förresten välja själva om vi vill ha ett eller två ägg tillbaka (om det blir några befruktade ägg vill säga!) så vi har sagt att vi vill ha två. Tänk om vi skulle få två små bebisar! Fantastiskt! Två små brunögda tjejer med mörkt, lockigt hår - precis som pappa. :-)))

1 kommentar:

MochM sa...

Man får nya dagar att räkna ner till hela tiden under IVF känns det som. Hoppas det går fort till den 17:e så ni snart får ytterligare ett datum att invänta! :o)
Vad roligt att ni får välja två ägg tillbaka. Det fick inte vi. Eller vi fick välja om vi ville att dom skulle göra det utifall att vi inte skulle få något guldägg. Skulle gärna sätta in två fina ägg ju...
Lycka till nu och ha en skön sommar!